No, jistěže jsou vztahy s rodinou důležitější. A proto je třeba k nim tak přistupovat. Ne, každej je ranař jako Ty. "Se Ti to nelíbí Tvůj problém " Kudla promiň, ale Tvoje asertivita mi víc připomíná nevychovanost. Teda tady u tohoto tématu. Já tedy svatby moc nemusím, takže nejsem-li zvaná moc neřeším. Upřímně v rodině se mi to teda ještě nestalo. Ale kdo ví, mladí možná budou mít jiné představy. Ale jsem-li zvaná, beru to dost zodpovědně 😊.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.