Potlak vepředu před uchem byl u mě bolestivý, když jsem měla zánět zvukovodu. Na to jsem dostala nějaké desinfekční kapky a zákaz koupání 7 - 10 dní. Letos dva dny před odjezdem k moři. Plus ve větru vatu do ucha.
Zánět středního ucha u syna - mnohokrát - kombinace kapky do ucha (Ottobacid - olej s nějakými kortikoidy, myslím), analgetika a Zyrtec nebo něco podobného. Zabralo to vždy mimo situace, kdy měl spálového bacila - to mu ucho píchali. To ale bolelo za uchem. Plus studené obklady za ucho.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.