Chápu tě, pes prostě je závazek a ty k němu přistupuješ zodpovědně.
Jenže lidé jsou různé.
My kupovali dceři spacák. Manžel je v některých věcech děsný puntičkář, takže jsme do Letňan jeli už s převýběrem některých typů a požadavky, co by měl spacák splňovat. Protože dcera miluje fialovou barvu, tak jsme náhodou objevili fialový spacák, který vyhovoval. A když jsem ho zkoušela, tak ke mě přišla nějaká paní a začala se mě vyptávat, že také chtějí spacák pro dceru a co že jsou ty různé parametry. Vůbec netušila. Prostě chtěli koupit spacák, tak se sebrali a jeli. V naší rodině nepochopitelné.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.