Spis si chci ujasnit jestli jsem udelala chybu ja nebo ta druha strana: jela jsem v aute v obytne zone, kde jsem chtela zaparkovat cumakem k Albertu. abych mohla pohodlne na misto zajet potrebovala jsem kousek si couvnout. zkontrolovala jsem zrcatka jestli muzu couvnout nikde nic nebylo a dalsi auto pomerne daleko, k prechodu pro chodce jsem to mela dobrych 30 metru, tudiz jsem kousek couvla a zaparkovala. Kdyz jsem vystoupila, uz na me kricela zenska ze jsem ji malem prejela, po prechodu nesla coz mi potvrdila. Opravdu ma chodec absolutni prednost?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.