já bych zase nepozřela jídlo u nikoho doma, nemám důvěru o dodržování hygieny a postupů kuchařek, které to nikdy nestudovaly / po tom co zde proběhla diskuse, že někdo dává záchodovou štětku do myčky na opláchnutí už vůbec ne /
v restauracích jím denně, můj manžel byl profesionální kuchař, vařil 10 let v zámecké restauraci v zahraničí a vařil i pro papeže, v restauracích jí pravidelně, na návštěvě jí akorát u své matky, jinde ne
McDon. se stravujeme, když nemáme čas a potřebujeme se rychle najíst, na cestách např., víme, že jídlo je projité fritézou, takže nebude mít v sobě žádné onemocnění způsobující bakterie, také víme, že nezpracovávají žádné zbytky z předchozích dní, vezmou mražené a použijí, dorty mají den a pak vyhazují, to nám pro rychlou stravu stačí, káva kvalitní Arabica,