Lady a co z toho plyne? Dcera má doma poměrně autoritativní matku - mě. Ale v partě od malinka nemá problém se vymezit. Možná to teprve přijde. Ale od mala má svou hlavu, svoje názory a párem volů by s ní člověky leckdy nehnul.... A? J8 měla velmi autoritativního otce. Jak už jsem psala, stála jsem v pozoru ještě těsně před 18 lety. Přesto jsem nikdy neměla problém se v určitých situacích nedat dětmi manipulovat a podobně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.