77 a já někdy napsal, že neexistuje chudoba. Proboha proč bych to dělal. Já v minulém témnatu napsal, že na to vzít sebou studentku na dovču a tam se před ní předvádět nemusíš být milionář a může si to někdy v životě dovolit skoro každý. A na tom si trvám. Logicky počítám jen chlapy, o ženách to prohlášení neříká vůbec nic. A slovo skoro jasně naznačuje, že jsou i lidé co si to asi dovolit nikdy nemůžou. Hodnotit podle zbytečně drahých statusových záležitostí mi pak přijde logické. Podle čeho jiného. Drahý auto je typická zbytná záležitost.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.