Mojí dceři se asi před rokem objevila nejdříve na ramínkách a následně na ručičkách a nožičkách vyrážka.Nejdříve jsem navštívila pediatra,který mi pouze doporučil "mazat".Když po nějaké době se tyto protivné "pupínky" objevili i na tvářičkách,šla jsem s malou na kožní.Bohužel ani zde mi lékař neřekl žádnou přesnou diagnózu.Zkoušíme různé mastičky,vodičky,olejíčky a nic.Pokud by jste někdo věděl,nebo přišel na způsob jak se těch otravných pupínků zbavit tak prosím dej vědět!Díky O.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.