Ziraf, delam tenhle, nebo jeho obdobu s celymi zrny: http://www.maskrtnica.cz/celozrnny-zitny-chleba-pro-vsechny/
Dulezite je nechat ho alespon tech dvanact hodin po upeceni stat pred krajenim. Hutny docela je, zitny takovy byva. Zase neskutecne dlouho vydrzi. Delam ho ze zitneho kvasku a zitnych vlocek, jinak celozitny byt nemusi, pak je asi trochu lehci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.