| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

A ještě moje zkušenost, když můj pes přecházel z granulí na barf, potřeboval častěji čůrat. Při barfu téměř nepil, protože všechnu vodu bral ze stravy a než si na to jeho tělo zvyklo, tak jsme občas honem utíkali, aby se nepočůral doma. Ale to asi může být individuální.

Při barfu se zelenina a ovoce doporučuje na malé kousky a spařit horkou vodou, pes pak zeleninu víc využije. Ze začátku můžeš mixovat a množství zeleniny a ovoce postupně navyšovat, třeba si na to postupně zvykne.

Kosti ze začátku mixovat, než se mu obnoví "jehličkový efekt", pak postupně jen nasekat nahrubo a pak celé kosti, které rozkouše. Můj pes vše polyká, takže jsem kosti sekala sekáčkem na maso nebo mlela. A hlavně nikdy kosti bez masa, vždy na nich musí být aspoň trochu masa - takže křídla a krky jsou super.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.