| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"nevím, možná jen pokud jsou 100%- mi příslušníky menšiny. U mých dětí jsem vůbec žádný problém nepozorovala, cítí se jako Rakušané."

Lady, vsecko zalezi na ruznych vecech a hodne davce stesti a nahod. Krome vseho dalsiho i jestli se podari zabydlet nekde, kde tech pristehovalcu neni moc. Umistit deti do skoly na nejake urovni, aby mely vubec moznos se integrovat a naucit jazyk (ackoli jsou rozeni v zemi)- ne v mistech, kde do skoly chodi 99% deti pristehovalcu ze zemi, kde treba umet cist je cil temer nemozny dosahnout.

Moje deti se vzdycky citily na 100% mistni. Ale tady kolem skoro zadni cizinci nezili do 90. let. Cirou nahodou jsme se vcas prestehovali z velkeho mesta (a zrovna z mista, kde se brzy potom pristehovalci zacali shromazdovat a ma hnusnou povest gheta). Ja jsem taky zadne problemy se zaradit nemela, protoze to mam jaksi v povaze. Ale zustat bydlet tam, tak ty prilezitosti taky tezko budu mit. Tady jsem ziskala prilezitost se naucit to, co jsem se naucit chtela, a pouzivat to v praxi, coz bylo okoli zapotrebi (takove ty socialne humanni, jaksi "most mezi", takze jsem spis byla vyzadovana na ruzna umisteni a pomoc. Z cehoz pochopitelne mely prospech i deti.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.