Prosím, co je to za brouka? http://www.skudci.com/files/brouk03_0.jpg Leze mi v domě po stěně-za večer jsem jich zabila asi 10. Bydlíme v přízemním domě, přes den byla otevřená mikro ventilace. Nenašla jsem nic, z čeho by lezli-prostě po bílé zdi. V jiné místnosti, než v dětském pokoji nejsou. U odkazu je zmínka Pilous černý, ale to není-opravdu přesně to, co je na obrázku. Není to štěnice, šváb, nebo něco takového, že ne? Je to "jen" z venku?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.