Kambalo, jo, to chápu, že u nedonošených je to jiné...ale zase ani ti se nedají nacpat do nějakých tabulek a navíc ta doporučení co kdy a co s čím se má jíst, se v průběhu doby různě mění, co se doporučovalo před pár lety, je dneska zase prý špatně apod...já v tomhle věku dávala ráno mlíko, dopoledne obvykle taky, v poledne trochu masozeleniny a mlíko, odpoledne nějaké ovoce, přesnídávku...a večer tu kaši, nebo třeba i jenom mlíko, když nechtěl kaši...občas prostě nějaké jídlo vynechal, nebo něco z toho nechtěl, tak dostal mlíko...od roku a půl se mi s jídlem sekl totálně a živil se hlavně mlíkem, rohlíky, suchými těstovinami a vodou...jo, ještě ovocnými přesnídávkami, občas...ovoce a zelenina v syrovém stavu žádné, masa naprosté minimum...postupně se to malinko lepšilo a teď se dá říct, že už jí konečně normálně...ale odmalička je zdravý, nemocný je minimálně, nic mu neschází...ovoce a zeleninu jí syrové doteď minimálně, bez problémů v podstatě jenom jablka a okurku...jinak vařené celkem jo... Zkusila bych se tolik nestresovat se s tím jídlem...i když sama vím, že to není snadné, mám fakt nejedlíka a taky jsem si s tím dělala určitou dobu hlavu...ale přijde mi, že co jsem to přestala tolik řešit, tak i začal snad jíst líp