| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

svynko cimbur má naprostou pravdu.

z vícero informací co jsi tu napsala, bych já tedy měla naprosto jasno.

Mladší by dostal nové vysněné a vymazlené kolo a přesně takové jaké je využije v kroužku
Jednak po něm touží a potřebuje ho do kroužku
Navíc toto kolo zůstane v dobrém (tudíž jednou solidně prodejném) stavu, jelikož si tento syn na věci dbá.

Starší by větší kolo pěkně dlouho nedostal. Já tedy podobné vydírání a manipulace nesnáším a důsledně u svých dětí potírám (a vím o těhle konstelacích dost, jsem ze 4 sourozenců)

A asi bych se i do budoucna zamyslela nad tím jak to řešit jinak s tím děděním. Nepřijde mi dobré že nové věci dostává syn který má jejich stav na háku a ty pak "musí" až je poničí dědit ti mladší. (o sourozeneckém dědění toho vím taky hodně ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.