Ano, to je přesné... každý dobrý skutek je po zásluze potrestán, v práci to platí na 200%!! Ale časem se zatvrdíš a občas tomu puzení konat dobro odoláš. Jinak k hlavnímu tématu - já už si domů v hlavě nosím fakt jen megaprůsery, jako že hrozí neprodloužení provozního úvěru a tím vlastně likvidace firmy...následně x lidí bez práce. Vše ostatní mě nechává klidnou. Víc mě zasáhnou zdravotní problémy v rodině. Ale k tomu člověk dozraje až věkem.Zamlada a hlavně před dětmi jsem vyšilovala z každé prkotiny.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.