Lído, no tak nejen litinové, i ocelové samozřejmě je potenciálně škodlivé, určitě jsem tu někde někdy psala, že se nemá nechávat stát kyselé jídlo typu segedín v litinovém/ocelovém (včetně nerezové oceli, nerezivost je garantovaná pouze pro normální pH a nepříliš slané prostředí) nádobí. To vaření tak dlouho netrvá, ale když se to v tom nechá uležet do druhého dne, tak už se může uvolnit leccos. Já sama to přelévám do smaltovaného nebo do simaxu.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.