No já tedy nemohu souhlasit u Lišky už s použitím spojení "ideologie genderismu", co to je, takhle je degradován pokus aspoň trochu narovnat podmínky žen a přizpůsobit se realitě současné společnosti? To mi připomíná šílený článek polského kněze v časopise Immaculata (což se nám tu taky válí) o ideologii homosexualismu...
Osobní život politika mě zase zajímá, ne že ne. Ale tady v tom Fuchsově článku mě nešokovaly ty hodnoty, které jsou pro lidovce podstatné. Ale jak znovu opakuju: ta válečná rétorika, hledání a označování neexistujícího nepřítele, vybízení k boji (s větrnými mlýny), radikalizace, nenávist...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.