| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Babsi,

mně to v kontextu toho, o čem je tato diskuse, trochu připomíná rétoriku komančů (intelektuálové jsou zbyteční paraziti, kteří nevytvářejí nic hodnotného a užitečného, šup s nima do dolů).

Já vím, že to asi nemyslíš přesně takhle, přiznám se, že taky nemyslím, že třeba sociolog nebo politolog by bylo něco zvlášť užitečného a asi by mě nepotěšilo, kdyby se naše děti chtěly vydat právě touto cestou, ale vůbec o tom takto uvažovat ve spojení s tím hnusným počinem, jako jsou ty stránky, mi přijde jako nebezpečné (protože to, jak se tam do těch lidí obouvají, je nechutné, "cikánofilní kentusák", "zamindrákovaná proti národu ( asi proto, že i dekl od žumpy je atraktivnější, než ona", "lesbická aktivistka a feministka ( s takovým ksichtem ani nic jiného být nemůže" "retardovaný homosexuální debílek" "slizký pražský buzno-herec,") .

Samotné vytváření takového seznamu je potenciálně hodně nebezpečné ve stylu "jednou si pro vás přijdem" a vzhledem k tomu, co se odehrává ve světě a odehrálo se v minulosti i u nás, a co pak s takovými lidmi bez soudu dělali, když měli pocit, že si pro ně beztrestně přijít můžou, tak ve světle toho úplně bledne všechno ostatní. ~o~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.