| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo, souhlasím s tebou. Jako herec natož jako producent díru do světa neudělal. Díru do rozpočtu, to ano. Je mi ho líto. Znám ho osobně. Stýkal se, pracovně, s mými rodiči. Zhruba vím, jaký vedl život a myslím, že si užil tolik, co jiný neužije za celý plnohodnotný život. Jak toho dobrého, tak toho špatného. Už dlouho jsem ho neviděla a je mi jasný, že to musí být teď očistec, který si neumím představit, ale sakra má co "splácet" za ty radosti, kterých si užíval (teď nemyslím dluh z filmu) a postoj, že raději umře, mi přijde ukvapenej a mimo mísu. Jeho žena umí vydělávat a podle mě je dneska úspěšnější, než kdy byl on. Čím by jí jako muž, pečující o dítě a chod domácnosti byl na krku?

Je mi ho líto, ale rozčílilo mě, že bez přemýšlení "střílí" do světa ukvapené postoje. To si neuvědomuje, že si to přečtou i lidi se stejným problémem? No ono už mě štvalo, jak ochotně pózoval v průběu dosavadní léčby... Věřím, že on, chlap jako hora, může být své ženě ještě dost velkou oporou i bez hlasu~;((

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 7+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.