Zaujimalo by ma, ci je riziko onemocnenia na toxo aj v pripade zjedenia vnutornosti zo zvierat. Napr. som robila pecienku (jatra?)z hovadzieho masa a dusila som ju asi 10 minut. Je tam sanca ze by sa ten virus nachadzal aj v takomto jedle? Podla mna je maso nedovarene vtedy, ked z neho vyteka krv alebo je tvrde. Ale neviem ci je to spravny nazor. Vie mi niekto na to odpovedat? Mne uz krv na toxo bola brana, zatial cakam na vysledky, ale pecen som pripravovala az potom. Takisto som citala ze pecen vobec nie je vhodna v tehotenstve, lebo obsahuje vela vitaminu A, ktory moze poskodit plod. I ked obsahuje zelezo, ktoreho tehotna zena potrebuje vela. V kazdych knihach pisu nieco ine.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.