| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Nikdy předtím jsem nemusela podobnou situaci řešit, takže vážně nevím.
Po zemřelé mamince zůstalo hodně osobních věcí a já nevím, co s nimi - rozdat? Prodat? Nechat svému osudu? Co nejlépe?
Každý z rodiny, kdo chtěl, si mohl vzít něco na památku, ale co se zbytkem, zbylo po ní spousta oblečení, bot, kosmetiky atd, prostě běžných věcí, a já bych tím na jednu stranu ráda někomu pomohla, ale na druhou mi to připadá tak trochu jako parazitování na její smrti ~7~ Rozmýšlím jestli ty věci rozdat (charitě nebo jiným potřebným) a udělat dobrý skutek, někomu určitě ještě dobře poslouží, nebo třeba prodat přes bazar a peníze, které z toho budou, dát na přilepšenou tátovi, který na tom teď není finančně nijak extra... Ale mám z toho všeho divný pocit. A vůbec výčitky z toho, že ani ne dva týdny po jejím odchodu musím řešit takhle přízemní starosti...
Co byste dělaly?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.