Mám a miluju přípravu jídel v pomalaci. Teď v něm byla přes noc husa a ráno jen šup do trouby na dopečení. Nikdy se nic nepřipálí a nikdy nic není tvrdé nebo nedovarene. Dělám v něm i luštěniny, jdou i bez namáčení. Jediná nevýhoda je, že to přes noc voní😁. No to jsem nakonec vyřešila tak, že hrnec dám do letní kuchyně u babičky a ráno nás čeká voňavé jidelko.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.