vidím to podobně... málo jídel spočívá v naházení surovin najednou (napadá mě snad jen vývar nebo pečeně - pokud se předem nedává osmahnout)... sama peču s oblibou přes noc, takže si vystačím s kvalitním hrncem do trouby - omáčky, husu nebo pečeni strčím večer před spaním do trouby, nastavím teplotu kolem 100 stupňů a ráno vypnu, nechám dojít a případně pak jen dopeču kůrku na 220, před podáváním...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.