Jak, já dělám vývary z masa málo, používám hlavně kosti, takže ty táhnu dlouho a ve velkým a zeleninu pak vyhazuju, do polívky zavařuju čerstvou a ještě jinou, z klasické používám jen mrkev a ta musí být nastrouhaná . Ale co vím, tak lidi často používají tu zeleninu, co se to s ní vařilo. Prostě jak když to vaříš normálně, s vývarem to není žádná věda
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.