| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Snapeová, řekla, že nic nechce? Řekla.

To, že si to pak rozmyslela, není v tom případě váš problém, ale čistě její.

Navíc normální člověk s normálníma vztahama, i kdyby ten druhej FAKT zapomněl, se ZMÍNÍ, že ho to mrzelo, ale NEVYSÍRÁ kvůli tomu.

Když to řeknu ošklivě, to, že "zklamu" takovýhohle člověka v momentě, kdy jednoznačně vím, že chyba nebyla na mý straně, by mi bylo úplně u pr.ele (respektive byly doby, kdy nebylo, protože jsem to "žrala", a v zásadě jsme tak vychovávaný, že když se na nás ten druhej zlobí, tak to je vždycky důvodný, ale časem jsem dospěla k závěru, že je to nesmysl a že to manipulátoři, který to věděj, prostě jen používaj k tomu, aby zneužili něčí slušnosti a dosáhli svýho).
~o~
Ať se s tím popasuje sám, ale jestli já si to "pustím k tělu", abych se cítila provinile v momentě, kdy jsem se neprovinila, to je už na mně.

V daném případě by bylo fajn, kdyby člověk dokázal říct: tak to je skvělý maminko, že se vám Jirka trefil do chutě, a pustit to okamžitě z hlavy. Ale vím, že je to těžký.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.