| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Připadám si strašně osamělá. Naproti tomu ovšem skoro nikdy nejsem sama, což bych prozměnu uvítala - už jen kvůli odpočinku, soukromí, vyčištění si hlavy atd... Jenže to nehrozí, jsem takřka nonstop s dětmi, když ne se všemi najednou, tak aspoň s některým z nich, a občas už mi to leze na mozek. Nemám si ani s kým popovídat - tedy s někým na své věkové i mentální úrovni, děti nepočítám... Není s kým sdílet, jít se projít, vypnout a odpočinout od každodenního kolotoče povinností... Čas jen tak pro sebe samotnou taky neexistuje a já si poslední dobou přijdu ze všeho strašně vyhořelá. A do toho to hrozné vnitřní osamění. Jak to překonat?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.