Poradtě někdo prosím, před 3/4 rokem jsem měl holtera24 a sono a vše v pořádku. Ted mi tráípí asi už 2 měsíce asi aritmie. Tehdá mi to udélalo párkrát do měsíce, ale při tom holteruNa kardiologii i dala termín až na únor stím že to mám stejně od hlavy. Mám z toho strachyšším. Stane se mi to vždy při práci či procházce při vyšším tepu cca od 100. Jakoby přeskočí srdce, nahmatal sem krční tepnu a byla tam cítit pauza. Cejtím to nejvíc jako do břicha, někdy i pocit na krknutí. Jsem panikář a špatně to nesu. Měl sem nadváhu a hodně pil pivo, ted asi 1 a 3/4 roku nepiju a dost sem zhubl. Nejdříve asi 15kg a ted co jím jen zdravé věci a nemám noční nálety na sladké a jogurty dalších 10kg. Ted mám krásných 85kg a do toho mi takhle přeskakuje srdíčko. Múůže to mít souvislost? I srdce může zhubnout? Může se mi uvolnovat třeba uloženej cholesterol do krve? Už břicho skoro nemám :) . Jinak obtíže jiné při tom přeskočení nejsou, někdy i celý den nic, jindy i několikrát do hodiny, jakobych si vždycky něco rozdráždil, přijde mi to častěji v předklonu, někdy to udělá při stresu. Občas trpým úzkostmi a panikami, léky žádné a ani nechci. Díky za názory