Chtěla jsem kupovat dceři k Vánocům, ale četla jsem nelichotivé recenze na pera napříč značkami (tedy v těch levnějších kategoriích kolem 2000Kč, za 6000 jí tužku nekoupím) Zatuhává tam náplň, časté reklamace...sice úspěšné, ale je to voser...dítě má pod stromkem radost a druhý den je to tuhé, dítě nešťastné. Zatuhlá náplň se sice dá odstranit odvrtáním, na což si myslím,že nejsem dost šikovná;-) Ještě jsem úplně nezlomila hůl...jestli se najde dostatek pozitivních referencí....kdo to používá třeba aspon půl roku;-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.