Neodebírala jsem papírově, ale jeden čas jsem četla docela dost článků. Ale poslední dobou se styl nějak radikálně mění. Na jaře z nich odešla moje oblíbená Judita Matyášová - do Vlasty, a asi dobře udělala. Poslední dobou čtu čím dál více netolerantních, štvavých textů, necitlivě uchopujících citlivá témata. Jindy mám dokonce pocit, že jde o šíření neověřených zpráv. Titulky ve stylu "Muslim u soudu odmítl vstát" nebo "Rostoucí trend v Česku. Stovky dětí zvažují změnu pohlaví, nejmladším je šest let " podle mě mají samy o sobě laciný a bulvární charakter.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.