Alraune, já to vnímám tak, že Kudla se snaží vidět věci z odstupu, z více stran. Tedy i uvažovat z hlediska "co bych já mohla zlepšit", nejen "chyba je u těch hajzlů". Za což má můj obdiv.
O seběvědomém "králi slunce" jsi psala včera: " Teď jsem zaměstnanec v korporaci... a opravdu se nikdo neposere, když si řekneš o vyšší plat. Ber, nebo běž, nikdo není nenahraditelný. Jeden z šéfredaktorů si řekl o prachy hodně asertivně a šel na hodinu."
Takže já jsem spíš příznivec toho říct si slušně, klidně... a zároveň vědět, že jsem opravdu přínosem a že mohu jít i jinam za více peněz.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.