| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

proč se máš snažit a bojovat? - žeby kvůli svým dětem,ještě asi nebudou samostatné a výdělečně činné

- to je prostě život, a život je boj,nejsi malé děcko a ani se tak jako dospělá nemůžeš chtít chovat

"Tak ráda bych se někam schoulila a nechala taky konečně na druhých, aby se někdo staral zase o mě."

-jo, tyhle myšlenky mě napadají často a když si to představím,nádhera, nic nedělat, o nic se nestarat všechno hodit na hlavu chudáka partnera - takhle sobecká bych si ovšem nedolila v reálu být,nkonec jen kvůli tomu pomyšlení by se mi to hnípání znelíbilo; snít o tom můžeme,to není nic proti ničemu,ale nezbyde nám nakonec nic jiného,než se všemu postavit čelem a srovnat se s reálnem.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.