Já jsem byla v dětství štíhlá, do čtyřicítky +- taky štíhlá, po čtyřicítce jsem přibrala, ale obézní ani spokojená nejsem
.
Manžel byl jako dítě trochu oplácanější, v mládí hodně hubený, okolo třicítky začal mít břicho a celkově přibral, ale nic drastického. Okolo čtyřicítky začal sportovat a teď je až hubený, ale spokojený s fyzičkou, ač sportovní antitalent.
Nejstarší dcera vypadala od malička podvyživeně a vypadá tak i v 18, jí poměrně hodně.
Prostřední dcera byla od mimina baculka, před její pubertou jsem se s tím celkem smířila a přestala ji otravovat pohybovými aktivitami, zdravým jídlem a ulevilo se mi. V pubertě se hodně vytáhla, teď měří víc než 170 a váží zhruba 56 kilo. Jestli jí to vydrží nevím, ale prý úspěšně kopíruje tchyni, která má teď hezkou postavu na svůj věk.
Nejmladší je konečně tak nějak normální. U obou starších jsem si říkala, proč nejdou zprůměrovat, takhle to vypadalo, že jedné nedám najíst a druhou přecpávám.
Moji rodiče mají zdravou váhu. Ale obě babičky byly obézní, jedna morbidně, dle vyjádření lékaře.