Lexi, dlouhodobě jsem v 4:30 na nohou a funguji, někdy později v 5h. Tak jsem prostě v 20:30 tuhá a spím.a 20hodin vzhůru nevydržím navíc si myslím, že to je za volantem nebezpečné.
A kdo to dává je borec. Já prostě né.
Moje tělo nemá problém vstát, díky 3 x nulté hodině na střední....odjezd Busu v 5:10. Tenkrát už jsem měla problém vydržet vzhůru....a chodila jsem v 20h spát.
Prostě to beru jako fakt....., že co já mám večer, někdo to má ráno....
Ale třeba manžel posledních 5 let už taková sova taky není jako ještě před 12lety.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.