Kdybych teda ty prachy utratit musela, tak bych si nějak poradila.
Karibskou rybí polívkou s krevetami, krabíky, škleblemi atd. bych se dokázala zbavit značné části rozpočtu, taktéž bouillabaisou s ropušnicí.
Jako hlavní chod bych nepohrdla humrem, v krajním případě i langustou. V bohaté rodině langusta na motýlka na osobu, v chudší půlka
Lahev šampaňského – a myslím, že už jsem ty 2,5tis na čtyřčlennou hodně překročila - a to ještě nemáme přílohu, předkrm a dezert. Možná, kdybych tu karibskou polívku trochu ošidila a ingredience nakoupila mražené v SAPĚ, tak by zbylo i na nějaký ten předkrm, třeba něco s avokádem, řekněme půlčičku na osobu s krevetami nebo s uzeným lososem, jako dezert bych udělala čokoládovou zmrzlinu z vysokoprocentní čokolády z Coopu... a hýml, co s tou přílohou? Yuca chleba, nebo jen tak kus salátu?
Jen to teda není štědrovečení večeře. Neurazilo by to, ale vánoce vypadají jinak