Agniezsko, cukr je disacharid sacharosa, med je směs monosacharidů glukosy a fruktosy rozpuštěná ve vodě. když to při pečení vyměníš kus za kus, tak se změní technologické vlastnosti, pečivo s medem je tužší. Jedovaté není ani jedno. Pečivo s medem má vyšší glykemický index než s cukrem, což může někomu vadit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.