Když jsem byla bezdětná a bezmanželná, kupovala jsem bramborové knedlíky často, vyráběla jsem si "vepřoknedlozelo za 20 minut" - kupovaný bramborový knedlík, na pánvičce osmahnuté uzené maso, ohřáté sterilované zelí a na to hodně "čerstvé domácí" cibulky - poměr "čas přípravy x dobrota" byl úžasný
. Druhou půlku šišky knedlíku jsme si udělala druhý den na cibulce s vajíčkem, mňam.
Teď s rodinou dělám bramborový knedlík v poměru 1:3 domácí x z pytlíku (chutná mi oboje stejně, ale manžel z principu oceňuje domácí), chlupatý domácí a houskové v podstatě doma nejíme, jen u babiček nebo v restauraci. Kdyby na to došlo, udělám ho z pytlíku, takový ten s burizony, mě moc chutná, mamka dělala v dětství povětšinou tento