| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

"Píšeš, že před lety sis prosadila ty to a to (aby chodili k vám)"
- kvůli dětem to tak bylo nejlepší, jinak to prostě časově nevycházelo. Tchánovci tehdy ochotně souhlasili, manžel napřed nechtěl, později říkal, že mu to také tak přijde lepší

" mylně se domníváš, že manželovi to tak vyhovovalo"
- já VÍM že to tak manželovi nevyhovovalo. Pokud by bylo po jeho , vánoce by neslavil vůbec a rodinu by nenavštěvoval vůbec, moji ani jeho.

"Jak to loni vnímali děti, líbil se jim Štědrý den s širší rodinou ? "
- nemluvili jsme o tom, že by o tom mluvili nadšeně, to ne

"jeho rodině ? tvým rodičům ? dětem ?"
- myslím si, že jeho rodině, mým rodičům i mým dětem to tak vyhovovalo, pravda, nikdy jsme o tom nemluvili, ale nikdy nikdo z nich neprotestoval a nenavrhoval jiné řešení.
Myslím, že pokud by je loni manžel nepozval, ani by je nenapadlo k nám jít.
Popravdě, já nevím, jestli se letos skutečně pozvali sami, jak říká manžel, nebo jestli je ve skutečnosti zase pozval on a mě lže....

"Co tvoji rodiče ?"
- mí rodiče byli loni dotčeni, že u nás na štědrý den byli tchánovci

"Co vlastně chce manžel, chce opravdu svou rodinu u vás a proč (kvůli tomu koníčku ?) nebo je nedokáže odmítnout ? "
- chce je tam kvůli tomu koníčku, aby měl celý jeden den volný
- loni je pozval sám od sebe, oni se k nám nikdy necpali. Letos, jak už jsem psala opravdu nevím, jestli se letos pozvali sami, jeho jestli je za mými zády pozval manžel a nyní mi lže, aby na mě vyvinul nátlak

"Jak se staví k tomu, že tvoje rodina má podobný zájem trávit u vás Štědrý den ?"
- řekl na to, že by jsme se i s nimi nevešli ke stolu, že by nám bylo moc a že by to byl hrozný blázinec

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.