| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Lexi, ono se to kazdymu desne lehko a vyborne radi. Je to vsecko smutny. To tezko vyresis nejakym dohadovanim a vysvetlovanim (prave i s ohledem na tu predchozi situaci, cos psala). Kdysi jsem byla v podobne situaci (=kazde Vanoce jezdit k tchyni ca 900 km a za 3 dny zpatky, obvykle v zimnich snehovych bourich, vsechno podle tchyne, ze ja treba bych chtela neco "naseho" ani nahodou, ze moje male deti vecerely v 8 hod vecer, posleze se hodinu chodilo kolem stromecku s knizkou psalmu a "bucelo se" (=oni neumeli zpivat). atd adt. Az mi jednou poradne ujely nervy a par dni pred Stedrum vecerem jsem rekla, ze ja s detmi nejedu, at si jede sam (=to jsem teda byla tehotna a bylo mi blbe, ale uz mi to nak bylo uplne jedno). Desne jsme se pohadali az na rozvod (a posleze dalsi desitky let az do toho rozvodu to vzdycky v hadkach vytah jako argument "nikdys nemela rada moji rodinu"), ale od te doby jsme Vanoce slavili doma a kdyz tak tam v zime jen na par dni sam, ja s detmi ne. Tchyne u nas byla jednou, ohradila se, ze takovy Vanoce teda ne (=meli jsme tradice ze 3 zemi a vecereli v 5 hod, aby si deti uzily toho dedu Mraze a darky. Zpivali jsme koledy a TANCOVALI kolem stromecku, jak se deti ve skolce naucily.
Je to blby, ja Vanoce miluju, deti s rodinami jezdi cela leta sem a tim padem exak, ke kterymu nechteji, sem chodi taky, pred Vanocema se vzdycky chytnem, ze je chce u sebe a "ja vsecko rozhoduju", ale deti to proste ignorujou a chtej slavit u mne.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.