| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já tyto "dohody" nechápu. Manžel mi řekl, oznámil, že se domluvil se svou rodinou... a já nazdobím, navařím, napeču, zorganizuji dokonale to, co mi manžel poručil. Takhle nějak fungoval vztah mých rodičů a co hádek kolem toho vždycky bylo asi psát nemusím. Maminka zmordovaná, unavená, celé dny u plotny - vařila, pekla, smažila - my se sourozencem jsme museli chtě nechtě mýt hromady nádobí a povinně bavit drobotinu známých a tatínek si užíval, povídal si, smál se a velice se divil, že moje maminka je tak velmi unavená, že chodí v 21 hodin spát a dovolí si vyžadovat klid. Samozřejmě měl pocit, že také velmi mamince pomáhal - ovšem když byl dotázán "čím?", tak odpovědět neodkázal... jen začal hrát na city, že to je jeho rodina, nikoho dalšího nemá... ~7~ Sama jsem jednou také pozvala na Vánoce celou manžela rodinu a bylo to prvně a naposled. S manželem jsme po Vánocích probrali, proč už nikdy více a myslím si, že opravdu nikdy více doma na celé Vánoce nikoho mít nebudeme. Štědrý večer má být podle mě organizovaný tak, aby vyhovoval především těm, u koho budou. Třeba u sousedů vidím, že každý rok mají Štědrý večer jinde. Jednou se u ní sjede celá rodina podruhé u další z dcer... každý přiveze část večeře - sousedka dělá salát, jablečný závin a jedna z dcer přiveze kapří řízky, kuřecí řízky... určitě to není tak oprsklé, že by tradicí bylo, že vše odedře jen jeden článek z rodiny a binec bude vždycky jen u té jedné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.