Iphone by měl...jenže kdybych do něj investovala tolik, tak bych to s ním musela konzultovat ...a obávám se, že letos jsme nastrkali peníze úplně někam jinam. Myslela jsem něco takového.... https://www.rc-rc.cz/produkty/syma-x8pro-s-gps-navratem-domu-a-pohyblivou-hd-fpv-kamerou-P64692.html?kategorie=6439#!prettyPhoto
Je to blbost a radši nemám kupovat nic? Jsou to fakt "moje" ušetřené peníze a abych se nepotázala se zlou, to by mě docela mrzelo...a radi si koupím něco sama :o). Díky.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.