Jentakj, Ja se fakt nepremaham.skoro porad jsem v loznici a spim.na nic moc dalsiho nemam energii. Tak jednou tydne me manzel vezme autem do blizke billy na nakup. Pokud se vyhrabu uvarit jidlo, tak varim v sede a jen to, co se da udelat v poklidu v jednom hrnci. Manzel by mi vic nedovolil a ja bCh vic nedala. Fakt jsem maximalne vyklidnena a, co se treba deje v praci me nechava absolutne v klidu. Jeste v srpnu jsem silela, ze mi na stole lezi nezarazene faktury a smlouvy. Ted je mi to jedno . Uz se fakt nebudu stresovat. Jsem rada ze ziju a porad to povazuji za veliky zazrak. Profesor Benes je nejlepsi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.