Přidat odpověď
Kudlo, jenže hovadiny tady píše Commer, protože její rodiče byli učitelé na VŠ a děkan na fakultě, kde se holt muselo šlapat podle stranických příruček. Co mohl Lojza jako skladník ve šroubárně, holt nemohl dělat děkan fakulty.
Já tu kdysi napsala, že jsem v životě udělala velkou chybu, že jsem nevstoupila do rodné strany, protože jsem pak nemohla dělat práci, kterou jsem vystudovala. Dost lidí mne tady za to tenkrát sepsulo. Rodiče Commer chtěli učit na VŠ, tak holt do té strany vstoupili a museli šlapat podle foršriftu, protože jinak by skončili ve fabrice u pásu. Mně se jen líbí, jak jsou dneska všichni hrdinové a komunisti jsou děsně fuj, ale že v komunistické straně bylo 5 miliónů členů ve státě, který měl 15 miliónů obyvatel, to nikoho nezajímá. Že Kalousek jako velký komunistobijce musel složit státnice z marxismu, jinak by nedostal vysokoškolský diplom, o tom se taktně mlčí. Miluju tyhle borce, co si vybírají jen ta fakta, která se jim hodí do krámu. Dneska se jim to dští oheň a síra na komunisty, za komunistů by šlapali podle příručky a drželi by hubu a krok, jen aby se měli dobře.
Předchozí