Osmileťák měl nejraději, když si mohl hned po probuzení zapnout televizi s dětskými programy. Sice se mi to nijak nelíbilo, protože my jsme jako děti byly zvyklé snídat v kuchyni u stolu, ale pak jsem ho nechala. Dala jsem mu k televizi snídani, nachystala mu svačinu, nachystala jsem mu oblečení do školy. Aktovku si chystal večer předem, takže si musel akorát umýt zuby a převléct se, to zvládal. Křičet bych na sebe nenechala, ale vlastně nebyl důvod k pruzení nebo odsekávání, celkem jsem nic ráno nepotřebovala řešit.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.