Tak co je hezčí je otázka. Nakonec pro někoho je nejhezčí ten první sex s tou novou holkou a tak se zaměří jen na něj a dál ty vztahy zbytečně nerozvíjí. Doba randění je samozřejmě taky svým způsobem magická a pokud Ti stačí je to v pořádku, ale normální v lidské společnosti je pokračovat dál. Když pokračovat nechci, ale chci aby se za mně platil nájem, tak mi to přijde děvkovské a vypočítavé. Můj pocit. K dané situaci podle mně naprosto relevantní. Jestli ty si chceš finncovat studentíka od vedle a přitom si představovat, jak bytostná je to láska je naprosto v tvé režiji. Nechápu, proč Tobě nebo Monty mé vnímání vadí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.