Ahoj, mela bych dotaz. V lednu se chystám k Dr na krev.cca 6 měsícu mi brní končetiny a občas i někde jinde po těle,záda, kolem úst. Teď pres svátky už to docela bolí a v nohách je i jakoby necitlivost. Na krvi jsem kvůli operaci byla před 2 lety a cukr jsem měla vzorný ve střední hodnotě 4,5. A Můj dotaz zni. Je možné aby se za tuto dobu rozjela u připadne cukrovky už neuropatie? Vím že je to komplikace nelecene cukrovky po X letech. Díky pokud máte někdo zkušenost.
K Dr jdu hned jak tam bude. Doufám že to cukrovka nebude.Mám složitější období a přičítala jsem to spíš celkovému nervovemu vypětí.Ale ted jsem na nervy jak se to zhoršilo a co by to mohlo znamenat. Píšu z tel.omlouvám se za špatnou diakritiku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.