S práci lékařů jsem byla spokojena.Díky Mudr.Zelenkové a týmu porodních asistentek se nám narodil krásný syn. Poradna se dala zvládnout. Musela jsem přijít včas a hlídat si pořadí. Co mi vadilo bylo WC - na podlaze byla moč a páchl. Porod jsem zvládla díky přítomnosti manžela a epidurálu. Ten se sice platí, ale stojí to zato. Pokoje byly celkem slušné,ale byly přetopené a špatně uklizené. Špatná hygiena byla i na WC a ve sprchách.Bylo málo ložního prádla a košil. Ženské sestry byly prima. Dětské byly ochotné až na jednu,která za mého pobytu tam byla často a jasně dávala najevo,jak ji otravujeme(já a kolegyně na pokoji) Dětské lékařky se s námi nebavily.Ani mi neřekly, že syn jde na vyšetření ledvin a proč.Syn byl dehydrovaný a zjistily to až za 2 dny. Krčská porodnice by potřebovala silnou finanční injekci.Lékaři- porodníci,jenž tam pracují jsou na profesionální výši, ochotní s lidským přístupem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.