| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ano! Ja kdyz jsem si pred mamou postezovala nad tim, jak se manzel pro nejakou prilezitost nevhodne oblekl (ma snahu chodit jak vagus), tak mi rekla, ze mu mam obleceni chystat!!! Nedokaze pochopit, ze to bych nikdy nedelala, vzdyt ona tatovi prece obleceni "mezi lidi", tj. i do prace, chystala cely zivot. ~8~
Jednak manzel neni decko, jednak by se stejne oblekl po svem a jednak si na sebe nehodlam uplest dalsi bic, pokud by se to prece jen ujalo. Zvolila jsem radeji salamovou metodu nenapadne nejhorsi obleceni vyklizet a nahrazovat lepsimi kousky. Manzel dela, ze to nevidi a obcas respektuje muj poradni hlas, ze nektere obleceni se pro nektere prilezitosti opravdu nehodi. ~;)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.