Přidat odpověď
Kambalo, oni se vyvijeji jako chozeni po schodech - nez si neco zazijou, vypada to, ze maji regresi. Pak zas udelaj skok.
Moje nejstarsi nelezla NIKDY. Sedela na zadku a soupala se, pritahovala se rukama dopredu. ve 5 mesicich mela obdobi, kdy jsem s ni litala po doktorech, protoze furt kaslala. Nic se nenaslo. Ona proste prisla na neco, co se ji libilo - natrasala si sliznici v hrtanu a "kaslala". Pak ji to prestalo bavit. To prisla na to, ze mlatit flaskou do zbrdleni postylky je taky legrace. Druha v 8 mesicich lezla v noci z postylky pres zbrleni, dolezla do koupelny, vytahla se na vanu a sebrala mejdlo. Pak vlezla zpatky a noupala z nej lupinky a cucala je a prskala. My se bali rozcvitit v zoufalem doufani, ze usna a my se jednou vyspime. Taky to delala tyden. My se hadali, kam zas dal to mejdlo, az jsem je nasla za postylkou u zdi nahazeny, kdyz jsem uklizela. Moje treti v 7 mesicich se vytahovala za zbrdleni u zidle na sedadlo, otocila se, sedla si a klouzala se dolu. Nikam nedosahla a chodit taky neumela, a a ja stala u zidle, aby se neprevrhla. Za 3 dny ji to prestalo bavit.
Předchozí