| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Bublinko, je to o stesti. Moje prvni miminko melo problemy s kojenim. Kojilo se 45 minut, malo pribiralo. Moje napln dne a noci byla kojit nebo odsavat mleko. Prvnich sest tydnu jsem prakticky nedelala Nic jineho. Druhe miminko se kojilo krasne a rychle, ale zase trpelo na koliky. Hodiny a hodiny jsem masirovala brisko a nosila. Mezitim batole zatim řádilo ~t~. Stejne na to vzpominam rada. Moje štěstí je, ze nelpím na pořádku. Protože s detma, které mám já by nebylo možné ho udržovat.

Píšeš, ze jsi v Kanadě, pokud vím, tak sids org doporučuje, ze dítě má spát ve stejně místnosti minimálně 6 měsíců. Běžná populace v Kanadě se tímto doporučením neřídí?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.