Přidat odpověď
já jsem ten blog chodila číst, ještě v době, než jí umřel ten manžel a než se jí narodilo třetí dítě.
Odhaduju, že se uživí pomocí kombinace rozsáhlé sociální sítě (jestli si pamatuju dobře, tak má dvoje hlídací prarodiče, kteří jí nejspíš přispějou, a asi taky spoustu kamarádů a známejch, takže počítám, že dědí hodně věcí, oblečení a tak, myslím, že na fb je na ni nějaká sbírka...) a minimálních nákladů (však taky myslím napsala knížku, jak žít minimalisticky - nemají kroužky, školku, asi ani moc hraček, nechodí na žádné placené akce, nejedí maso...předpokládám, že si nekoupí tu kafe, tu časopis a tak).
Za těhle podmínek ji asi rodičák, důchody a drobné přivýdělky uživí, ačkoli si teda myslím, že většina z nás by to nenazývala vysokým životním standartem. Vždyť kolik tu bylo diskusí o penězích, jestli je xy desítek tisíc na měsíc vůbec k uživení... Ona se ale nastavila, že bude štastná i s málem, tak je prostě šťastná.
Jinak myslím, že nepracuje jenom 4 hodiny denně - to se možná stará o propagaci a píše, ale pokud vím, tak docela hodně přednáší a poskytuje osobní konzultace - normálně přes den, asi buď s dětma, nebo jí je někdo hlídá.
Jako jo, obdivuju ji, nedokážu si představit, co bych na jejím místě dělala - kdyby mi umřel manžel, asi by mi hráblo a k řešení praktických věcí bych se už možná ani nedostala. Ale musím říct, že už ten blog číst nechodím - nějak mě to deprimuje, ten neustálý příval pozitivna.
Předchozí